SW

Friday, May 11, 2012

Php Geliştirme Hakkında Gerçek Gerçekler

PHP kimse ile çalışacak en ödüllendirici kodlama dilleri arasında yer almaktadır. Fonksiyon isimleri tutarsızlıkları henüz PHP geliştirme etkin yararlanarak, biraz sinir bozucu alabilirsiniz ver herhangi bir geliştirici için çok keyifli bir deneyimdir. Eğer sık ​​sık bu aracı kullanmaya başlamadan önce, en yerinde bu ilginç gerçekler bazılarını emin olalım: -

Giriş

Aslında artık resmen 'Hypertext Preprocessor' olarak bilinen, Personal Home Page edilir ayakta. 1995 yılında piyasaya çıkan, başlangıçta C. Bugün Ortak Ağ Geçidi Arabirimi kümesi olarak yazılmıştı, Facebook, Yahoo, Friendster, Flickr ve Digg gibi büyük internet markalarından bazıları; web sitesi için PHP geliştirme araçları kullanırlar.

Bu aracı nasıl etkili kullanın: -

1. Bir veritabanında dizeleri karşı olarak tamsayılar olarak IP adreslerini saklamak için ip2long () ve long2ip kullanarak dört kat depolama alanı kaydedin. Bu şekilde, bir adres aralığı ve hızlandırır arama ve sıralama içinde düşerse hesaplamak için de çok basittir.

2. Bir veritabanı yoğun web koruyabiliyor iseniz, hızlandırmak hazırlanan deyimleri dahil ederek sorguları yapabilirsiniz. Mysql_ * karşı olarak mysqli_ * gelişmiş fonksiyonları kullanarak düşünün; MySQL 4.1 veya üzeri ile PHP 5 kullanıyorsanız özellikle.

3. Bunun yerine sıfırdan PHP geliştirme girişimi başlangıç, zaman kodlarından bazılarını yeniden icat etmeye çalışırken boşa harcamayın, Eğer geliştiriciler için kullanılabilir duruma bazı büyük kaynaklar çevrimiçi bakabilirsiniz kolayca uygulamanıza uyacak yeniden kodları binlerce. Bu özellikle standart kodlama gerektiren kısımları için tasarrufu çok zaman olabilir.

4. Otomatik olarak sayfalar için kaynak kodu iyi biçimlendirilmiş bir kopyasını yazdırmak için highlight_file () kullanabilirsiniz. Bu araç bir IRC ya da mesaj panosu komut dosyası ile yardıma ihtiyacınız olduğunda son derece yararlıdır. Size kaynak kodları paylaşmadan önce bu şifreleri ve DB bağlantı bilgileri gibi gizli bilgileri gizlemek için, yazdırmadan önce büyük özen emin olun.

5.. ) Gibi checkdnsrr (as kodları kullanarak etki alanı adları gerçekten varsa doğrulayarak çapraz tarafından e-postaların kısmi doğrulama kolaylaştırabilir. Belirli bir etki alanı adı herhangi bir IP adresine çözer ve sayfalarınızın çalışma ile son derece kullanışlı gelebilir Bu fonksiyon sağlar.

6. Bir geliştirici olarak error_reporting (0) fonksiyonlarını kullanarak kullanıcılara duyarlı hata iletileri kadar kırpma önlemek için her şeyi yapmak önemlidir. Doğru kodlama sistemleri entegre herhangi bir gizli veya hassas SQL sorguları ve yetkisiz kullanıcılara sergilenmektedir yol adları önlemeye yardımcı olacaktır.

Hemen hemen her işletim sisteminde böyle bir Linux, Pencere ve iOS kullanılabilir Bu kodlama sistemi mans ve çok yönlü. Aslen dinamik ve etkileşimli sayfaları geliştirmek için tasarlanmış olan bu yaygın kullanılan açık kaynak yazım dilinin dünya çapında geliştiriciler için bir nimettir.


Tag : PHP Geliştirme Bangalore, PHP Geliştirme Hindistan, Bangalore PHP Geliştirme, Hindistan PHP Geliştirme.

No comments:

Post a Comment